Opwarmen van bereide gerechten
OPWARMEN VAN BEREIDE GERECHTEN
RICHTLIJNEN VOOR HET OPWARMEN
VAN MEENEEMGERECHTEN
WARME VOORGERECHTEN :
De oven voorverwarmen op 180°c
Het gerecht er ongeveer 15 à 20 min naar gelang de grootte van het gerecht laten opwarmen op 160 °C
SOEPEN :
Opwarmen in een pot op het vuur . Niet te lang laten koken !
U kunt desgewenst nog wat room of koffiemelk toevoegen na het koken
Om een mooiere presentatie te bekomen
HOOFDGERECHTEN :
De gerechten met aluminiumfolie afdekken en in het midden van de oven plaatsen op 90°C
Het gerecht ongeveer 40 à 60 min laten opwarmen naar gelang het type oven
OPWARMEN OP BAIN MARIE
1waterkoker laten koken ( zeer belangrijk ) en in de diepe bak doen
De schaal met de gerechten erin plaatsen met de plastiek er op
Deksel erop plaatsen en 1 kaars aanmaken en onderaan plaatsen
na 1 uur de 2 de kaars erbij plaatsen
U mag rekenen op 2 uur alvorens de gerechten lekker warm zijn
Even controleren : deksel afnemen uw hand in het midden van de plastiek plaatsen ,als dit warm aanvoelt kan u beginnen eten
( zeker de bain marie’s niet in de tocht plaatsen )
DEZE RICHTLIJNEN GOED VOLGEN OM EEN GESLAAGDE DINER TE HEBBEN
DE VLEESHOEVE
27/04/2020