Bestel online in onze shop

Opwarmen van bereide gerechten

OPWARMEN VAN BEREIDE GERECHTEN   

RICHTLIJNEN VOOR HET OPWARMEN VAN MEENEEMGERECHTEN

WARME VOORGERECHTEN:

  • De oven voorverwarmen op 180°c
  • Het gerecht er ongeveer  15 à 20 min naar gelang de grootte van het gerecht laten opwarmen op 160 °C

SOEPEN:

  • Opwarmen in een pot op het vuur. Niet te lang laten koken!
  • U kunt desgewenst nog wat room of koffiemelk toevoegen na het koken om een mooiere presentatie te bekomen                         

HOOFDGERECHTEN:

  • De gerechten met aluminiumfolie afdekken en in het midden van de oven plaatsen op 90°C
  • Het gerecht ongeveer 40 à 60 min laten opwarmen naar gelang het type oven 

OPWARMEN OP BAIN MARIE

  • 1waterkoker laten koken ( zeer belangrijk ) en in de diepe bak doen
  • De schaal met de gerechten erin plaatsen met de plastiek er op
  • Deksel erop plaatsen en 1 kaars aanmaken en onderaan plaatsen
  • Na 1 uur de 2de kaars erbij plaatsen
  • U mag rekenen op 2 uur alvorens de gerechten lekker warm zijn
  • Even controleren : deksel afnemen uw hand in het midden van de  plastiek plaatsen ,als dit warm aanvoelt kan u beginnen eten (zeker de bain marie’s niet in de tocht plaatsen )

DEZE RICHTLIJNEN GOED VOLGEN OM EEN GESLAAGDE DINER TE HEBBEN
DE VLEESHOEVE

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken