Opwarmen van bereide gerechten

OPWARMEN VAN BEREIDE GERECHTEN   

    RICHTLIJNEN VOOR HET OPWARMEN

            VAN MEENEEMGERECHTEN

WARME VOORGERECHTEN :

De oven voorverwarmen op 180°c

Het gerecht er ongeveer  15 à 20 min naar gelang de grootte van het gerecht laten opwarmen op 160 °C

SOEPEN :

Opwarmen in een pot op het vuur . Niet te lang laten koken !

U kunt desgewenst nog wat room of koffiemelk toevoegen na het koken

Om een mooiere presentatie te bekomen                         

HOOFDGERECHTEN :

De gerechten met aluminiumfolie afdekken en in het midden van de oven plaatsen op 90°C

Het gerecht ongeveer 40 à 60 min laten opwarmen naar gelang het type oven

 

OPWARMEN OP BAIN MARIE

1waterkoker laten koken ( zeer belangrijk ) en in de diepe bak doen

De schaal met de gerechten erin plaatsen met de plastiek er op

Deksel erop plaatsen en 1 kaars aanmaken en onderaan plaatsen

 na 1 uur de 2 de kaars erbij plaatsen

U mag rekenen op 2 uur alvorens de gerechten lekker warm zijn

Even controleren : deksel afnemen uw hand in het midden van de  plastiek plaatsen ,als dit warm aanvoelt kan u beginnen eten

( zeker de bain marie’s niet in de tocht plaatsen )

 DEZE RICHTLIJNEN GOED VOLGEN OM EEN GESLAAGDE DINER TE HEBBEN

DE VLEESHOEVE

27/04/2020
Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken