Opwarmen van bereide gerechten

OPWARMEN VAN BEREIDE GERECHTEN   

RICHTLIJNEN VOOR HET OPWARMEN VAN MEENEEMGERECHTEN

WARME VOORGERECHTEN:

  • De oven voorverwarmen op 180°c
  • Het gerecht er ongeveer  15 à 20 min naar gelang de grootte van het gerecht laten opwarmen op 160 °C

SOEPEN:

  • Opwarmen in een pot op het vuur. Niet te lang laten koken!
  • U kunt desgewenst nog wat room of koffiemelk toevoegen na het koken om een mooiere presentatie te bekomen                         

HOOFDGERECHTEN:

  • De gerechten met aluminiumfolie afdekken en in het midden van de oven plaatsen op 90°C
  • Het gerecht ongeveer 40 à 60 min laten opwarmen naar gelang het type oven 

OPWARMEN OP BAIN MARIE

  • 1waterkoker laten koken ( zeer belangrijk ) en in de diepe bak doen
  • De schaal met de gerechten erin plaatsen met de plastiek er op
  • Deksel erop plaatsen en 1 kaars aanmaken en onderaan plaatsen
  • Na 1 uur de 2de kaars erbij plaatsen
  • U mag rekenen op 2 uur alvorens de gerechten lekker warm zijn
  • Even controleren : deksel afnemen uw hand in het midden van de  plastiek plaatsen ,als dit warm aanvoelt kan u beginnen eten (zeker de bain marie’s niet in de tocht plaatsen )

DEZE RICHTLIJNEN GOED VOLGEN OM EEN GESLAAGDE DINER TE HEBBEN
DE VLEESHOEVE

27/04/2020
Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken