Ons overzicht van heerlijke gerechten voor uw feesten

De Vleeshoeve heeft een aanbod voor al uw feesten. Kijk maar op de volgende pagina's.

  • Aperitiefhapjes van De Vleeshoeve, een goede start !!

       ... WARME HAPJES ...  
    MINI VIDEE ( KIP , KAAS , VIS ) 
    MINI WORSTENBROODJE 
    MINI KAAS EN HAM ROLLETJE 
    MINI PIZZA 
    LUXE PIZZA 
    ASSORTIMENT VAN 30 STUKS 
    MINI KIPPENBOUTJE 
    MINI LOEMPIA MET DIPSAUS 
    OPGEVULDE CHAMPIGNON 
    VLEESKROKETJE 
    VISKROKETJE 
    SCAMPI IN DE LOOK 
    TWISTER GARNAAL 
    BITTERBALLEN 
    MINI SATE 
    MINI BBQ WORSTJE (CURRY, EXOTISCH, WIT) 
    MINI RIBBEKE 
    SPEKFAKKEL 
    KIPPENFAKKEL 
    GRILLWORST SPIESJE 
    CHICKEN CIGAR 
    ESPRESSO VAN ROOMSOEP 
     
       ... OF LIEVER IETS FRIS...
    MINI GARNAALCOCKTAIL 
    MINI KIPCOCKTAIL 
    MINI ZEEVRUCHTENCOCKTAIL 
    GLAASJE TARTAAR VAN ZALM 
    BORDTJE RUNDS CARPATIO 
    GLAASJE HARING IN DILLE 
    SPIES VAN TORTILLA 
    GLAASJE GEDROOGDE HAM EN MELOEN 
    VLOOTJE GEBAKKEN SCAMPI 
    APEROBORDJE PEPERKOEK MET PATE EN CONFITUUR  
    MOUSSE VAN BREYDELHAM EN RODE BIET 
    CARPACCIO VAN PASTRAMI 
      
    MINI DESSERTJES :LUXE POTJES  
    RIJSTPAP, CHOCCOMOUSSE, PUDDING, TIRAMISU
    MINI GEBAKJES: 
    CARRE CONFITUUR, BROWNIE, FRANGIPANE, MUFFIN, DONUT, ... 
     
     
    BELEGDE MINI SANDWICHES: 
    LUXE BELEGDE BROODJES (bv. mini smoskes):    

     

     
  • Een lekker soepje gaat er altijd in

    Wij koken ook verse soep, met diverse verse groenten.

    TOMATENSOEP MET BALLETJES € 4.00 /liter
    KERVELROOMSOEP € 4.00/ liter
    GEVOGELTE ROOMSOEP € 4.00/ liter
    INDISCHE KIPPENSOEP € 4.00/ liter
    LENTE SOEPJE € 4.00/ liter
    MAIS SOEPJE € 5.00/ liter
    PREI SOEP € 4.00/ liter
    POMPOEN SOEP € 4.00/ liter
    BROCCOLI SOEP € 4.00/ liter
    ERWTEN SOEP € 4.00/ liter
    WITLOOF SOEP € 4.00/ liter
    BOSSCHAMPIGNONSOEP € 6.00/ liter
    ASPERGESOEP € 5.00/ liter
    BRETOENSE VISSOEP € 6.00/ liter
    OSSESTAART SOEP € 7.50/ liter
    KREEFTEN SOEP € 9.95/ liter
    FIJNE GROENTESOEP € 4.00/ liter
    PARELHOENROOMSOEP € 4.00/ liter
    VISSOEP UIT DEN DIEPPE € 9.50/ liter

    BROODJE BIJ DE SOEP

     
  • Het assortiment voorgerechten van De Vleeshoeve !!

    Wij bieden u een mooie keuze aan smaakvolle voorgerechten:

    BORDJE VAN GEDROOGDE HAM EN MELOEN  
    BORDJE PATE MET GARNITUREN  (huisbereide paté in de zomer - wildpaté in de winter)
    GARNAALCOCKTAIL (sla, tomaat, eitjes, aangevuld met grijze garnalen en cocktailsaus)
    ZEEVRUCHTENCOCKTAIL  (sla, tomaat, eitjes aangevuld met krab, grijze garnalen en cocktailsaus)
    KIPCOCKTAIL (sla, tomaat, eitjes, aangevuld met kip, ananas en cocktailsaus)
    WAAIER VAN ZEESPECIALITEITEN  ( bordje met gerookte zalm, heilbot, forel, garnalen)
    TAARTJE VAN GEROOKTE ZALMMOUSSE  
    VITELLO TONATO MET GARNITUREN  
    TRIO VAN HOEVESPECIALITEITEN  
     SURF EN TURF  
    TAPASSCHOTEL (vanaf 4 personen)  
    RUNDSCARPACCIO (zonder garnituren)  
    RUNDSCARPACCIO MET GARNITUUR  
    2 BROODJES BIJ EEN VOORGERECHT  



    AMBACHTELIJKE GARNAALKROKET  
    AMBACHTELIJKE KAASKROKET  
    VLEESKROKET mechelse koekkoek  
    KONINGINNEHAPJE MET BOTERVIDEE KOEKJE  
    VISHAP MET BOTERVIDEE KOEKJE .
    ST. JACOBSSCHELP (enkel eindejaar) .
    SCAMPI VAN DE CHEF OP EEN BEDJE VAN TAGLIATELLE  
    ST. JACOBSVRUCHTEN OP EEN BEDJE VAN PREI

    .

    GEBAKKEN KABELJAUWHAASJE OP EEN BEDJE VAN PREI, AFGEWERKT MET GRIJZE GARNALEN .
    TONGROLLETJES IN GARNALENSAUS  
    OOSTENDS VISSERSVLOOTJE  
       
       
       
       
       
       
       
       
     
  • ONZE KEUZE AAN LEKKERE HOOFDGERECHTEN !!

    De Vleeshoeve laat u kiezen uit deze smakelijke gerechten welke allen voorzien zijn van aangepaste groenten, sauzen en aardappelbereiding : kroketjes, frieten, puree, gebakken aardappelen, gratin

    VARKENS GERECHTEN :
    Filet van het varken met saus 
    goulash 
    varkenswangen in tijmsaus 
    Stoofpotje op z'n wild bereid 
    Varkensgebraad “ Orloff “ 

     
    Warme beenham met saus 
    Opgevuld varkenshaasje met saus 
    Ardeens varkensgebraad met saus 

     

     

     

     

    VISSGERECHTEN :

     
    Visserspotje (tongrolletje, zalm en kabeljauw) 
    Zalmmedaillon, julienne, romig jasje 
    Kabeljauwhaasje op bedje van prei  
    Scampi's in curry- of duivelssaus (9 st) 

     

     


     

     

     

     
      
    GEVOGELTE GERECHTEN :
    Kalkoengebraad met saus 
     kippenkoteletjes in provencalesaus 
    Kalkoenstoofpotje 
    Opgevulde kalkoenfilet met saus 
    opgevulde kalkoen /vanaf december 
     kippenblokjes zoet zuur .
    vol au vent  
    kip tikka masala 
      
      

     
                                                          

     
    RUNDSGERECHTEN :
    Steak met saus naar keuze 
    Tong in madeirasaus 
    Stoofvlees met sla, tomaat, worteltjes en frietjes 
    Rosbief met saus 
    Reuze vleesbrochette
    (runds – kalfs – varkenshaasje – lams)
     
      

    Alle gerechten kunnen op bain marie. Waarborg: € 25.00 - Kaarsen, 2 stuks: € 4.0

    vanaf 4 personen te bestellen 

    Gelieve alles proper terug te bezorgen aub

    PRIJZEN BESCHIKBAAR OP AANVRAAG 

  • OPWARMEN VAN BEREIDE GERECHTEN   

        RICHTLIJNEN VOOR HET OPWARMEN

                VAN MEENEEMGERECHTEN

    WARME VOORGERECHTEN :

    De oven voorverwarmen op 180°c

    Het gerecht er ongeveer  15 à 20 min naar gelang de grootte van het gerecht laten opwarmen op 160 °C

    SOEPEN :

    Opwarmen in een pot op het vuur . Niet te lang laten koken !

    U kunt desgewenst nog wat room of koffiemelk toevoegen na het koken

    Om een mooiere presentatie te bekomen                         

    HOOFDGERECHTEN :

    De gerechten met aluminiumfolie afdekken en in het midden van de oven plaatsen op 90°C

    Het gerecht ongeveer 40 à 60 min laten opwarmen naar gelang het type oven

     

    OPWARMEN OP BAIN MARIE

    1waterkoker laten koken ( zeer belangrijk ) en in de diepe bak doen

    De schaal met de gerechten erin plaatsen met de plastiek er op

    Deksel erop plaatsen en 1 kaars aanmaken en onderaan plaatsen

     na 1 uur de 2 de kaars erbij plaatsen

    U mag rekenen op 2 uur alvorens de gerechten lekker warm zijn

    Even controleren : deksel afnemen uw hand in het midden van de  plastiek plaatsen ,als dit warm aanvoelt kan u beginnen eten

    ( zeker de bain marie’s niet in de tocht plaatsen )

     DEZE RICHTLIJNEN GOED VOLGEN OM EEN GESLAAGDE DINER TE HEBBEN

    DE VLEESHOEVE

  • IETS ANDERS..... MAAR EVEN LEKKER !!

    Met deze gerechten brengt De Vleeshoeve creativiteit op uw bord.

    Lamsfilet in mosterdsaus  
    Lamskroontje in dijonaise saus  
    Eendenborst à l'orange  
    Parelhoenfilet fine-champagne  
    Hertenkalffilet in verfijnde wildsaus (winter)  
    Hertenragout (winter)  
    Stoofpotje van wild (winter)  
    Everzwijnfilet in saus (winter)  
    Caroussel van stoofpotjes( bourgondische stoofpot, visserspot, kalkoenstoofpot)  
       
    Caroussel van wild (winter) parelhoen,wildballetjes, hertenragout)  
    Konijn op grootmoeders wijze  
       
       

     

    Bij alle gerechten kunnen de sauzen aangepast worden: pepersaus, champignonsaus, archiducsaus, grand-veneur, druivensaus, appelsiensaus, wildsaus ........
    Bij alle gerechten worden aangepaste groenten voorzien volgens seizoen.
    Bij alle gerechten is er een aangepaste aardappelbereiding: kroketten, frieten, puree, gratin, gebakken patatjes, ...
    Al deze gerechten kunnen warm gehouden worden in bain-marie's ( + € 2.00 per kaars ) of geserveerd worden in ovenschalen (waarborg)

     

    TIJDENS HET WILDSEIZOEN IS AL HET WILD VERKRIJGBAAR OP BESTELLING. LEVERINGSTERMIJN: 2 DAGEN
    PRIJZEN ONDER VOORBEHOUD VAN DRUKFOUTEN EN PRIJSWIJZIGINGEN

    mits de sterke schoppelingen van de prijzen is enkel de prijs op het afreken ticket de JUISTE PRIJS 

  • AANVULLINGEN BIJ UW HOOFDGERECHT

    Aardappelproducten, extra groenten, diverse soorten brood

    Kroketten  
    Verse voorgebakken frieten  
    Puree  
    Gratin aardappelen  
    Gebakken krielaardappelen  
       
       
    Aardappel in de schil  
    Opgevulde aardappel (spekjes, kaas, ajuin, kruiden)  
    Warme groenten  
    Koude groenten  
    Appeltje met veenbessen (enkel in de winter)  
       
       
    Warme sauzen  
    Koude sauzen (assortiment van 6 soorten/pp)  
       
    Broodjes assortiment 2 stuks/pp   
    Broodjes assortiment 3 stuks/pp   
    Broodjes assortiment 8 stuks/pp   
    Broodje bij de soep  
       
    Notenbrood  
    Noten - rozijnenbrood  
    Stokbrood wit/bruin  
    Meergranen stokbrood  
       
    Fitness campagnard  
    Houthakkersbrod wit/bruin  
    Pavé appel/rozijnen  
    Veenbessenbrood  

     aangepast 25/10/22

  • EEN LEKKER DESSERTJE OM AF TE RONDEN !!

    De Vleeshoeve verzorgt uw menu tot het einde ... met lekkere desserten !

    RIJSTPAP  
    VANILLEPUDDING .
    VANILLEPUDDING MET KOEKJE  
    CHOCOLADEPUDDING  
    DUO PUDDING  
    CHOCOLADEMOUSSE  
    CHOCOLADEMOUSSE MET ADVOCAAT  
    SPECULOOSMOUSSE  
    VANILLEMOUSSE  
    DUO MOUSSE  
    SEIZOENSDESSERT  
    TIRAMISU MET KOEKJE .
    TIRAMISU MET SPECULOOS  
    SPIE TAART  
    SPIE IJSTAART  
    GEBAKKEN BANAAN MET IJS  
    GEBAKKEN FRUITKORFJE MET IJS  
    IJSHOORNTJE  
    IJSLAMMETJE  
    DESSERTENBUFFET (vanaf 15 personen) (taarten, mini gebak, rijstpap, chocomousse en tiramisu)  
    MINI DESSERTJES (rijstpap, chocomousse, tiramisu, pudding)  
    MINI GEBAK (carré confituur, brownie, frangipane, muffin, donut...)  
    CAKE MET APPEL  
    BOTERCAKE  
     
  • DE VLEESHOEVE STELDE VOOR U VOLGENDE MENU'S SAMEN:

    MENU 1  : 

    MENU 2 : MENU 3 : 
    Tomatensoep met balletjes
    Varkensgebraad in saus  OF
    Kalkoen in saus
    Warme groenten
    Kroketten of gratin
    mini rijstpap,mini chocolademoes,mini tiramisu

    Aspergesoep
    Visserspotje ( GEEN VOORGERECHT )  OF
    Filet van het varken met saus  OF Kalkoen in saus
    Warme groenten
    Kroketten of gratin
    Bisquit of ijstaart

     

    Tomatensoep met balletjes
    Warme beenham met warme saus naar keuze
    Warme groenten
    Aardappelbereiding naar keuze
    Bisquit of ijstaart
    MENU 4 :  MENU 5 :  MENU 6 

    Boschampignonsoep
    Tongrolletjes in preiroomsaus
    Eend op bourgondische wijze
    Warme groenten
    Kroketten of gratin
    Bisquit of ijstaart

     

    Zeevruchtencoctail
    Parelhoenroomsoep
    Ardeens gebraad
    Warme groenten
    Kroketten of gratin
    Bisquit of ijstaart
    Oostends vissersvlootje
    Boschampignonsoep
    Parelhoenfilet fine-champagne
    Warme groenten
    Kroketten of gratin
    Bisquit of ijstaart
    MENU 7 : €  pp MENU 8 :   kinder menu 

    Voorgerechten buffet:
      tomaat garnaal
      gedroogde ham met meloen
      zalmfilet met garnituur
      opgevuld eitje
      opgevulde perzik
      hespenrolletje met asperges
      kippenfilet met ananas

    Aangevuld met verse groenten, aardappelsla, pastasalade, koude sauzen en broodassortiment met boter

    Soep naar keuze

    Stoofpotje van het beste uit de wereldzeeën
    Filet van het varken met saus
    Fantasie van 't fijnste van de kalkoen

    Aangevuld met warme groenten en aardappelbereiding naar keuze

    Bisquit of ijstaart 

    DEZE MENU WORDT AANGERADEN VANAF MINIMUM 10 PERSONEN

    Taartje van gerookte zalmmousse
    Lamskroontje Dijonaise 
    Warme groenten
    Aardappelbereiding naar keuze
    Dessertenbord

     

    luxe menu 

    zeevruchtencoctail

    boschampionsoep+broodje

    parelhoenfilet of normandische visschotel

    groenten en aardappelbereiding 

    bisquit of ijstaart 

    tomantensoep met balletjes 

    vol au vent ,groenten , frietjes 

    chocolade mousse 

     

     



    Alle menu's zijn voorzien van

    • Warme groenten, aangepast aan het seizoen : bv. witloof, wortel/bloemkool/broccoli mengling, boontjes, schorseneren, spruitjes of ....
    • Aangepaste aardappelbereiding: kroketten, gratin aardappelen, puree, gebakken krieltjes, ...

    Menu's met keuze uit meerdere gerechten worden aangeraden bij groepen vanaf 20 personen

    De prijzen zijn berekend per persoon en zonder bediening

    Wij zorgen ook, indien u wenst, voor bediening, borden, bestek, wijn glazen, afwas

    KAARSEN BAIN MARIE: + €  2,00 per kaars

  • FONDUE   VOOR VOLWASSENEN EN KINDEREN !!

    Fondue blijft een feest aan tafel, waarbij u sappige malse stukjes vlees laat sudderen in hete olie

    FONDUE: 

    Runds, varkens, kip, kalkoen, grillworst, gekruid varkensvlees, spekrolletjes, gemengde gehaktballetjes

    KINDERFONDUE: 

    Spekrolletjes, kippenblokjes, kalkoenblokjes,
    gemengde gehaktballetjes

    VISFONDUE:   ( hiervoor gebruikt u visfond)

    scampi, tongrol, zalm, witvis, sint-jakobs vrucht, roodbaars

    KOUDE GROENTEN: 

    Sla, tomaat, wortelen, boontjes, komkommer, bloemkool, witte kool, knolselder, bloemkool/broccoli mengeling, pasta, rijst, aardappelsla

    KOUDE SAUZEN:.

    Mayonaise, tartaar, cocktail, look, provencale, mexicaanse

    BROODJES (3 per persoon): 

    DE JUISTE PRIJZEN KAN U VINDEN ONDER DE WEBSHOP 

  • RUIME KEUZE AAN GOURMETSCHOTELS

    Mini kokerellen "in de kleine pannetjes". Samen met uw gasten aan tafel wordt dit gegarandeerd een succes !

    GOURMET: 

    Pepersteak, varkensmignonette, gemarineerd kalkoenlapje, kippenlapje, cordon bleu, chipolata, schnitzel, saté, hamburger, Italiaanse burger, lams

    KINDERGOURMET:  

    Hamburger, Italiaanse burger, chipolata, saté, kippenlapje  kalkoenlapje

    GOURMET SPECIALE: 

    Pita, gyros van kip, merguez worst, Italiaanse burger, haasje van de chef, pepersteak, gemarineerde kalkoentornedos, varkenssaté 

    WILDGOURMET:  (verkrijgbaar van 15/10 tot 15/01) 3 dagen vooraf te bestellen

    Everzwijn, hazenfilet, wildsaté, lams, merguez worst, parelhoenfilet, eendenfilet, reefilet, hertenkalffilet, kwarteleitje  

    KOUDE GROENTEN: 

    Sla, tomaat, komkommer, wortelen, boontjes, witte kool, knolselder, bloemkool/broccoli mengeling, bloemkool, pasta, rijst, aardappelsla

    KOUDE SAUZEN:

    Mayonaise, tartaar, cocktail, look, provencale, mexicaanse

    BROODJES (3 per persoon): 

    DE JUISTE PRIJZEN KAN U VINDEN ONDER DE WEBSHOP

  • STEENGRILL ... KEI LEKKER !!

    Voor de échte liefhebbers van een lekker stukje vlees ...

    STEENGRILL: 

    Pepersteak, haasje vd chef, kalkoenlapje, kippenlapje, kalfslapje, varkenssaté, gemarineerde lamskotelet, hamburger, chipolata, blinde vink

    KOUDE GROENTEN: 

    Sla, tomaat, komkommer, wortelen, boontjes, bloemkool, witte kool, knolselder, bloemkool/broccoli mengeling, pasta, rijst, aardappelsla

    KOUDE SAUZEN: 

    Mayonaise, tartaar, cocktail, look, provencale, mexicaanse

    BROODJES (3 per persoon): 

    DE JUISTE PRIJZEN KAN U TERUG VINDEN ONDER DE WEBSHOP

  • VISGOURMET ... VOOR DE NIET-VLEESETERS

    VISGOURMET: .

    Gemarineerde scampi, tongrolletje, zalmmedaillon,
    kabeljauw, gamba, roodbaars filet, Sint-Jacobsvrucht

    VISFONDUE( hiervoor gebruikt u visfond)

    scampi, tongrol, zalm, witvis, sint-jakobs vrucht, roodbaars

    KOUDE GROENTEN: 

    Sla, tomaat, komkommer, bloemkool, wortelen, witte kool, knolselder, bloemkool/broccoli mengeling, boontjes, pasta, rijst, aardappelsla

    KOUDE SAUZEN: 

    Mayonaise, tartaar, look, cocktail, mexicaanse, provencale

    BROODJES (3 per persoon): 

    DE JUISTE PRIJZEN KAN U TERUG VINDEN ONDER DE WEBSHOP

  • KOUDE SCHOTELS VOOR OP UW FEESTTAFEL

    CHARCUTERIE SCHOTEL: 

    Fraai versierde vleeswarenschotel met diverse soorten fijne charcuterie en bijhorende slaatje

    GEMENGDE KAAS- EN CHARCUTERIESCHOTEL: 

    Een assortiment van Franse kazen en verschillende soorten charcuterie.

    KAASSCHOTEL HOOFDGERECHT: 

    Een assortiment van gerijpte kazen..

    KAASSCHOTEL DESSERT : 

    PATE SCHOTEL : 

    Diverse huisbereide paté's. In de winter aangevuld met wildpaté's

    GEMENGDE PATE EN KAASSCHOTEL: 

    Een assortiment van diverse paté's en gerijpte kazen

    Kan niet kiezen schotel ( minimum 4 pers ) 

    een schotel gevuld met kaas, paté, charcuterie en salades

    Al onze schotels worden afgewerkt met bijpassende garnituren.  Houd steeds rekening met waarborgen voor onze planken en schalen.

    AANVULLINGEN VAN BROODASSORTIMENT:

    8 kleine pistolets + boter  
    Stokbrood   
    Brood bij kaasschotel : maak uw keuze                                                                              
    Notenbrood  
    Noten- rozijnenbrood  
    Stokbrood wit/grof  
    Meergranen stokbrood  
    pain d'antan wit: bruin   
    Fitness campagnard  
    Houthakkersbrood wit/grof  
    Pavé appel rozijnen  
     fruit muesli brood                           
  • GEZELLIG WOKKEN !

    Maak samen met uw gasten de gerechtjes klaar aan tafel

    Verkrijgbaar vanaf 4 personen 

    FAMILIE WOK: 

    • Kip zoetzuu met fijne groenten en rijst
    • Varkensreepjes van de chef met spirelli
    • Rundsvlees met tagliatelli en groenten
    • Zigeunerreepjes met krielaardappelen
    • Gebakken fruit met vanille ijs

    FEEST WOK: 

    • Scampi van de chef
    • Lamsfilet met groenten en krielaardappelen
    • Kalfssneetjes met groenten en noedels
    • Vispannetje met groenten en puree
    • Gebakken fruit met vanille ijs

     

    Graag 1 week vooraf bestellen.

    Wenst u meer informatie over wokken? Vraag het ons gerust.

    U kan eveneens toestellen gebruiken

    DE JUISTE PRIJS KAN U TERUG VINDEN OP DE WEBSHOP

  •  

     

     

     

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Alles weigeren
Instellingen aanpassen
Sta alles toe
Cookie-instelling bewerken