Ons overzicht van heerlijke gerechten voor uw feesten
De Vleeshoeve heeft een aanbod voor al uw feesten. Kijk maar op de volgende pagina's.
-
Aperitiefhapjes van De Vleeshoeve, een goede start !!
... WARME HAPJES ... MINI VIDEE ( KIP , KAAS , VIS ) MINI WORSTENBROODJE MINI KAAS EN HAM ROLLETJE MINI PIZZA LUXE PIZZA ASSORTIMENT VAN 30 STUKS MINI KIPPENBOUTJE MINI LOEMPIA MET DIPSAUS OPGEVULDE CHAMPIGNON VLEESKROKETJE VISKROKETJE SCAMPI IN DE LOOK TWISTER GARNAAL BITTERBALLEN MINI SATE MINI BBQ WORSTJE (CURRY, EXOTISCH, WIT) MINI RIBBEKE SPEKFAKKEL KIPPENFAKKEL GRILLWORST SPIESJE CHICKEN CIGAR ESPRESSO VAN ROOMSOEP ... OF LIEVER IETS FRIS... MINI GARNAALCOCKTAIL MINI KIPCOCKTAIL MINI ZEEVRUCHTENCOCKTAIL GLAASJE TARTAAR VAN ZALM BORDTJE RUNDS CARPATIO GLAASJE HARING IN DILLE SPIES VAN TORTILLA GLAASJE GEDROOGDE HAM EN MELOEN VLOOTJE GEBAKKEN SCAMPI APEROBORDJE PEPERKOEK MET PATE EN CONFITUUR MOUSSE VAN BREYDELHAM EN RODE BIET CARPACCIO VAN PASTRAMI MINI DESSERTJES :LUXE POTJES RIJSTPAP, CHOCCOMOUSSE, PUDDING, TIRAMISU MINI GEBAKJES: CARRE CONFITUUR, BROWNIE, FRANGIPANE, MUFFIN, DONUT, ...
BELEGDE MINI SANDWICHES:
LUXE BELEGDE BROODJES (bv. mini smoskes): -
Een lekker soepje gaat er altijd in
Wij koken ook verse soep, met diverse verse groenten.
TOMATENSOEP MET BALLETJES € 4.00 /liter KERVELROOMSOEP € 4.00/ liter GEVOGELTE ROOMSOEP € 4.00/ liter INDISCHE KIPPENSOEP € 4.00/ liter LENTE SOEPJE € 4.00/ liter MAIS SOEPJE € 5.00/ liter PREI SOEP € 4.00/ liter POMPOEN SOEP € 4.00/ liter BROCCOLI SOEP € 4.00/ liter ERWTEN SOEP € 4.00/ liter WITLOOF SOEP € 4.00/ liter BOSSCHAMPIGNONSOEP € 6.00/ liter ASPERGESOEP € 5.00/ liter BRETOENSE VISSOEP € 6.00/ liter OSSESTAART SOEP € 7.50/ liter KREEFTEN SOEP € 9.95/ liter FIJNE GROENTESOEP € 4.00/ liter PARELHOENROOMSOEP € 4.00/ liter VISSOEP UIT DEN DIEPPE € 9.50/ liter BROODJE BIJ DE SOEP
-
Het assortiment voorgerechten van De Vleeshoeve !!
Wij bieden u een mooie keuze aan smaakvolle voorgerechten:
BORDJE VAN GEDROOGDE HAM EN MELOEN BORDJE PATE MET GARNITUREN (huisbereide paté in de zomer - wildpaté in de winter) GARNAALCOCKTAIL (sla, tomaat, eitjes, aangevuld met grijze garnalen en cocktailsaus) ZEEVRUCHTENCOCKTAIL (sla, tomaat, eitjes aangevuld met krab, grijze garnalen en cocktailsaus) KIPCOCKTAIL (sla, tomaat, eitjes, aangevuld met kip, ananas en cocktailsaus) WAAIER VAN ZEESPECIALITEITEN ( bordje met gerookte zalm, heilbot, forel, garnalen) TAARTJE VAN GEROOKTE ZALMMOUSSE VITELLO TONATO MET GARNITUREN TRIO VAN HOEVESPECIALITEITEN SURF EN TURF TAPASSCHOTEL (vanaf 4 personen) RUNDSCARPACCIO (zonder garnituren) RUNDSCARPACCIO MET GARNITUUR 2 BROODJES BIJ EEN VOORGERECHT AMBACHTELIJKE GARNAALKROKET AMBACHTELIJKE KAASKROKET VLEESKROKET mechelse koekkoek KONINGINNEHAPJE MET BOTERVIDEE KOEKJE VISHAP MET BOTERVIDEE KOEKJE . ST. JACOBSSCHELP (enkel eindejaar) . SCAMPI VAN DE CHEF OP EEN BEDJE VAN TAGLIATELLE ST. JACOBSVRUCHTEN OP EEN BEDJE VAN PREI .
GEBAKKEN KABELJAUWHAASJE OP EEN BEDJE VAN PREI, AFGEWERKT MET GRIJZE GARNALEN . TONGROLLETJES IN GARNALENSAUS OOSTENDS VISSERSVLOOTJE -
ONZE KEUZE AAN LEKKERE HOOFDGERECHTEN !!
De Vleeshoeve laat u kiezen uit deze smakelijke gerechten welke allen voorzien zijn van aangepaste groenten, sauzen en aardappelbereiding : kroketjes, frieten, puree, gebakken aardappelen, gratin
VARKENS GERECHTEN : Filet van het varken met saus goulash varkenswangen in tijmsaus Stoofpotje op z'n wild bereid Varkensgebraad “ Orloff “ Warme beenham met saus Opgevuld varkenshaasje met saus Ardeens varkensgebraad met saus VISSGERECHTEN : Visserspotje (tongrolletje, zalm en kabeljauw) Zalmmedaillon, julienne, romig jasje Kabeljauwhaasje op bedje van prei Scampi's in curry- of duivelssaus (9 st) GEVOGELTE GERECHTEN : Kalkoengebraad met saus kippenkoteletjes in provencalesaus Kalkoenstoofpotje Opgevulde kalkoenfilet met saus opgevulde kalkoen /vanaf december kippenblokjes zoet zuur . vol au vent kip tikka masala RUNDSGERECHTEN : Steak met saus naar keuze Tong in madeirasaus Stoofvlees met sla, tomaat, worteltjes en frietjes Rosbief met saus Reuze vleesbrochette
(runds – kalfs – varkenshaasje – lams)Alle gerechten kunnen op bain marie. Waarborg: € 25.00 - Kaarsen, 2 stuks: € 4.0
vanaf 4 personen te bestellen
Gelieve alles proper terug te bezorgen aub
PRIJZEN BESCHIKBAAR OP AANVRAAG
-
OPWARMEN VAN BEREIDE GERECHTEN
RICHTLIJNEN VOOR HET OPWARMEN
VAN MEENEEMGERECHTEN
WARME VOORGERECHTEN :
De oven voorverwarmen op 180°c
Het gerecht er ongeveer 15 à 20 min naar gelang de grootte van het gerecht laten opwarmen op 160 °C
SOEPEN :
Opwarmen in een pot op het vuur . Niet te lang laten koken !
U kunt desgewenst nog wat room of koffiemelk toevoegen na het koken
Om een mooiere presentatie te bekomen
HOOFDGERECHTEN :
De gerechten met aluminiumfolie afdekken en in het midden van de oven plaatsen op 90°C
Het gerecht ongeveer 40 à 60 min laten opwarmen naar gelang het type oven
OPWARMEN OP BAIN MARIE
1waterkoker laten koken ( zeer belangrijk ) en in de diepe bak doen
De schaal met de gerechten erin plaatsen met de plastiek er op
Deksel erop plaatsen en 1 kaars aanmaken en onderaan plaatsen
na 1 uur de 2 de kaars erbij plaatsen
U mag rekenen op 2 uur alvorens de gerechten lekker warm zijn
Even controleren : deksel afnemen uw hand in het midden van de plastiek plaatsen ,als dit warm aanvoelt kan u beginnen eten
( zeker de bain marie’s niet in de tocht plaatsen )
DEZE RICHTLIJNEN GOED VOLGEN OM EEN GESLAAGDE DINER TE HEBBEN
DE VLEESHOEVE
-
IETS ANDERS..... MAAR EVEN LEKKER !!
Met deze gerechten brengt De Vleeshoeve creativiteit op uw bord.
Lamsfilet in mosterdsaus Lamskroontje in dijonaise saus Eendenborst à l'orange Parelhoenfilet fine-champagne Hertenkalffilet in verfijnde wildsaus (winter) Hertenragout (winter) Stoofpotje van wild (winter) Everzwijnfilet in saus (winter) Caroussel van stoofpotjes( bourgondische stoofpot, visserspot, kalkoenstoofpot) Caroussel van wild (winter) parelhoen,wildballetjes, hertenragout) Konijn op grootmoeders wijze Bij alle gerechten kunnen de sauzen aangepast worden: pepersaus, champignonsaus, archiducsaus, grand-veneur, druivensaus, appelsiensaus, wildsaus ........
Bij alle gerechten worden aangepaste groenten voorzien volgens seizoen.
Bij alle gerechten is er een aangepaste aardappelbereiding: kroketten, frieten, puree, gratin, gebakken patatjes, ...
Al deze gerechten kunnen warm gehouden worden in bain-marie's ( + € 2.00 per kaars ) of geserveerd worden in ovenschalen (waarborg)TIJDENS HET WILDSEIZOEN IS AL HET WILD VERKRIJGBAAR OP BESTELLING. LEVERINGSTERMIJN: 2 DAGEN
PRIJZEN ONDER VOORBEHOUD VAN DRUKFOUTEN EN PRIJSWIJZIGINGENmits de sterke schoppelingen van de prijzen is enkel de prijs op het afreken ticket de JUISTE PRIJS
-
AANVULLINGEN BIJ UW HOOFDGERECHT
Aardappelproducten, extra groenten, diverse soorten brood
Kroketten Verse voorgebakken frieten Puree Gratin aardappelen Gebakken krielaardappelen Aardappel in de schil Opgevulde aardappel (spekjes, kaas, ajuin, kruiden) Warme groenten Koude groenten Appeltje met veenbessen (enkel in de winter) Warme sauzen Koude sauzen (assortiment van 6 soorten/pp) Broodjes assortiment 2 stuks/pp Broodjes assortiment 3 stuks/pp Broodjes assortiment 8 stuks/pp Broodje bij de soep Notenbrood Noten - rozijnenbrood Stokbrood wit/bruin Meergranen stokbrood Fitness campagnard Houthakkersbrod wit/bruin Pavé appel/rozijnen Veenbessenbrood aangepast 25/10/22
-
EEN LEKKER DESSERTJE OM AF TE RONDEN !!
De Vleeshoeve verzorgt uw menu tot het einde ... met lekkere desserten !
RIJSTPAP VANILLEPUDDING . VANILLEPUDDING MET KOEKJE CHOCOLADEPUDDING DUO PUDDING CHOCOLADEMOUSSE CHOCOLADEMOUSSE MET ADVOCAAT SPECULOOSMOUSSE VANILLEMOUSSE DUO MOUSSE SEIZOENSDESSERT TIRAMISU MET KOEKJE . TIRAMISU MET SPECULOOS SPIE TAART SPIE IJSTAART GEBAKKEN BANAAN MET IJS GEBAKKEN FRUITKORFJE MET IJS IJSHOORNTJE IJSLAMMETJE DESSERTENBUFFET (vanaf 15 personen) (taarten, mini gebak, rijstpap, chocomousse en tiramisu) MINI DESSERTJES (rijstpap, chocomousse, tiramisu, pudding) MINI GEBAK (carré confituur, brownie, frangipane, muffin, donut...) CAKE MET APPEL BOTERCAKE -
DE VLEESHOEVE STELDE VOOR U VOLGENDE MENU'S SAMEN:
MENU 1 :
MENU 2 : MENU 3 : Tomatensoep met balletjes
Varkensgebraad in saus OF
Kalkoen in saus
Warme groenten
Kroketten of gratin
mini rijstpap,mini chocolademoes,mini tiramisuAspergesoep
Visserspotje ( GEEN VOORGERECHT ) OF
Filet van het varken met saus OF Kalkoen in saus
Warme groenten
Kroketten of gratin
Bisquit of ijstaartTomatensoep met balletjes
Warme beenham met warme saus naar keuze
Warme groenten
Aardappelbereiding naar keuze
Bisquit of ijstaartMENU 4 : MENU 5 : MENU 6 Boschampignonsoep
Tongrolletjes in preiroomsaus
Eend op bourgondische wijze
Warme groenten
Kroketten of gratin
Bisquit of ijstaartZeevruchtencoctail
Parelhoenroomsoep
Ardeens gebraad
Warme groenten
Kroketten of gratin
Bisquit of ijstaartOostends vissersvlootje
Boschampignonsoep
Parelhoenfilet fine-champagne
Warme groenten
Kroketten of gratin
Bisquit of ijstaartMENU 7 : € pp MENU 8 : kinder menu Voorgerechten buffet:
tomaat garnaal
gedroogde ham met meloen
zalmfilet met garnituur
opgevuld eitje
opgevulde perzik
hespenrolletje met asperges
kippenfilet met ananasAangevuld met verse groenten, aardappelsla, pastasalade, koude sauzen en broodassortiment met boter
Soep naar keuze
Stoofpotje van het beste uit de wereldzeeën
Filet van het varken met saus
Fantasie van 't fijnste van de kalkoenAangevuld met warme groenten en aardappelbereiding naar keuze
Bisquit of ijstaart
DEZE MENU WORDT AANGERADEN VANAF MINIMUM 10 PERSONENTaartje van gerookte zalmmousse
Lamskroontje Dijonaise
Warme groenten
Aardappelbereiding naar keuze
Dessertenbordluxe menu
zeevruchtencoctail
boschampionsoep+broodje
parelhoenfilet of normandische visschotel
groenten en aardappelbereiding
bisquit of ijstaart
tomantensoep met balletjes
vol au vent ,groenten , frietjes
chocolade mousse
Alle menu's zijn voorzien van
- Warme groenten, aangepast aan het seizoen : bv. witloof, wortel/bloemkool/broccoli mengling, boontjes, schorseneren, spruitjes of ....
- Aangepaste aardappelbereiding: kroketten, gratin aardappelen, puree, gebakken krieltjes, ...
Menu's met keuze uit meerdere gerechten worden aangeraden bij groepen vanaf 20 personen
De prijzen zijn berekend per persoon en zonder bediening
Wij zorgen ook, indien u wenst, voor bediening, borden, bestek, wijn glazen, afwasKAARSEN BAIN MARIE: + € 2,00 per kaars
-
FONDUE VOOR VOLWASSENEN EN KINDEREN !!
Fondue blijft een feest aan tafel, waarbij u sappige malse stukjes vlees laat sudderen in hete olie
FONDUE:
Runds, varkens, kip, kalkoen, grillworst, gekruid varkensvlees, spekrolletjes, gemengde gehaktballetjes
KINDERFONDUE:
Spekrolletjes, kippenblokjes, kalkoenblokjes,
gemengde gehaktballetjesVISFONDUE: ( hiervoor gebruikt u visfond)
scampi, tongrol, zalm, witvis, sint-jakobs vrucht, roodbaars
KOUDE GROENTEN:
Sla, tomaat, wortelen, boontjes, komkommer, bloemkool, witte kool, knolselder, bloemkool/broccoli mengeling, pasta, rijst, aardappelsla
KOUDE SAUZEN:.
Mayonaise, tartaar, cocktail, look, provencale, mexicaanse
BROODJES (3 per persoon):
DE JUISTE PRIJZEN KAN U VINDEN ONDER DE WEBSHOP
-
RUIME KEUZE AAN GOURMETSCHOTELS
Mini kokerellen "in de kleine pannetjes". Samen met uw gasten aan tafel wordt dit gegarandeerd een succes !
GOURMET:
Pepersteak, varkensmignonette, gemarineerd kalkoenlapje, kippenlapje, cordon bleu, chipolata, schnitzel, saté, hamburger, Italiaanse burger, lams
KINDERGOURMET:
Hamburger, Italiaanse burger, chipolata, saté, kippenlapje kalkoenlapjeGOURMET SPECIALE:
Pita, gyros van kip, merguez worst, Italiaanse burger, haasje van de chef, pepersteak, gemarineerde kalkoentornedos, varkenssatéWILDGOURMET: (verkrijgbaar van 15/10 tot 15/01) 3 dagen vooraf te bestellen
Everzwijn, hazenfilet, wildsaté, lams, merguez worst, parelhoenfilet, eendenfilet, reefilet, hertenkalffilet, kwarteleitjeKOUDE GROENTEN:
Sla, tomaat, komkommer, wortelen, boontjes, witte kool, knolselder, bloemkool/broccoli mengeling, bloemkool, pasta, rijst, aardappelsla
KOUDE SAUZEN:
Mayonaise, tartaar, cocktail, look, provencale, mexicaanse
BROODJES (3 per persoon):
DE JUISTE PRIJZEN KAN U VINDEN ONDER DE WEBSHOP
-
STEENGRILL ... KEI LEKKER !!
Voor de échte liefhebbers van een lekker stukje vlees ...
STEENGRILL:
Pepersteak, haasje vd chef, kalkoenlapje, kippenlapje, kalfslapje, varkenssaté, gemarineerde lamskotelet, hamburger, chipolata, blinde vink
KOUDE GROENTEN:
Sla, tomaat, komkommer, wortelen, boontjes, bloemkool, witte kool, knolselder, bloemkool/broccoli mengeling, pasta, rijst, aardappelsla
KOUDE SAUZEN:
Mayonaise, tartaar, cocktail, look, provencale, mexicaanse
BROODJES (3 per persoon):
DE JUISTE PRIJZEN KAN U TERUG VINDEN ONDER DE WEBSHOP
-
VISGOURMET ... VOOR DE NIET-VLEESETERS
VISGOURMET: .
Gemarineerde scampi, tongrolletje, zalmmedaillon,
kabeljauw, gamba, roodbaars filet, Sint-JacobsvruchtVISFONDUE( hiervoor gebruikt u visfond)
scampi, tongrol, zalm, witvis, sint-jakobs vrucht, roodbaars
KOUDE GROENTEN:
Sla, tomaat, komkommer, bloemkool, wortelen, witte kool, knolselder, bloemkool/broccoli mengeling, boontjes, pasta, rijst, aardappelsla
KOUDE SAUZEN:
Mayonaise, tartaar, look, cocktail, mexicaanse, provencale
BROODJES (3 per persoon):
DE JUISTE PRIJZEN KAN U TERUG VINDEN ONDER DE WEBSHOP
-
KOUDE SCHOTELS VOOR OP UW FEESTTAFEL
CHARCUTERIE SCHOTEL:
Fraai versierde vleeswarenschotel met diverse soorten fijne charcuterie en bijhorende slaatje
GEMENGDE KAAS- EN CHARCUTERIESCHOTEL:
Een assortiment van Franse kazen en verschillende soorten charcuterie.
KAASSCHOTEL HOOFDGERECHT:
Een assortiment van gerijpte kazen..
KAASSCHOTEL DESSERT :
PATE SCHOTEL :
Diverse huisbereide paté's. In de winter aangevuld met wildpaté's
GEMENGDE PATE EN KAASSCHOTEL:
Een assortiment van diverse paté's en gerijpte kazen.
Kan niet kiezen schotel ( minimum 4 pers )
een schotel gevuld met kaas, paté, charcuterie en salades
Al onze schotels worden afgewerkt met bijpassende garnituren. Houd steeds rekening met waarborgen voor onze planken en schalen.
AANVULLINGEN VAN BROODASSORTIMENT:
8 kleine pistolets + boter Stokbrood Brood bij kaasschotel : maak uw keuze Notenbrood Noten- rozijnenbrood Stokbrood wit/grof Meergranen stokbrood pain d'antan wit: bruin Fitness campagnard Houthakkersbrood wit/grof Pavé appel rozijnen fruit muesli brood -
GEZELLIG WOKKEN !
Maak samen met uw gasten de gerechtjes klaar aan tafel
Verkrijgbaar vanaf 4 personen
FAMILIE WOK:
- Kip zoetzuu met fijne groenten en rijst
- Varkensreepjes van de chef met spirelli
- Rundsvlees met tagliatelli en groenten
- Zigeunerreepjes met krielaardappelen
- Gebakken fruit met vanille ijs
FEEST WOK:
- Scampi van de chef
- Lamsfilet met groenten en krielaardappelen
- Kalfssneetjes met groenten en noedels
- Vispannetje met groenten en puree
- Gebakken fruit met vanille ijs
Graag 1 week vooraf bestellen.
Wenst u meer informatie over wokken? Vraag het ons gerust.
U kan eveneens toestellen gebruiken
DE JUISTE PRIJS KAN U TERUG VINDEN OP DE WEBSHOP
-