Net iets anders

IETS ANDERS..... MAAR EVEN LEKKER !!
Met deze gerechten brengt De Vleeshoeve creativiteit op uw bord.
Lamsfilet in mosterdsaus | |
Lamskroontje in dijonaise saus | |
Eendenborst à l'orange | |
Parelhoenfilet fine-champagne | |
Hertenkalffilet in verfijnde wildsaus (winter) | |
Hertenragout (winter) | |
Stoofpotje van wild (winter) | |
Everzwijnfilet in saus (winter) | |
Caroussel van stoofpotjes( bourgondische stoofpot, visserspot, kalkoenstoofpot) | |
Caroussel van wild (winter) parelhoen,wildballetjes, hertenragout) | |
Konijn op grootmoeders wijze | |
Bij alle gerechten kunnen de sauzen aangepast worden: pepersaus, champignonsaus, archiducsaus, grand-veneur, druivensaus, appelsiensaus, wildsaus ........
Bij alle gerechten worden aangepaste groenten voorzien volgens seizoen.
Bij alle gerechten is er een aangepaste aardappelbereiding: kroketten, frieten, puree, gratin, gebakken patatjes, ...
Al deze gerechten kunnen warm gehouden worden in bain-marie's ( + € 2.00 per kaars ) of geserveerd worden in ovenschalen (waarborg)
TIJDENS HET WILDSEIZOEN IS AL HET WILD VERKRIJGBAAR OP BESTELLING. LEVERINGSTERMIJN: 2 DAGEN
PRIJZEN ONDER VOORBEHOUD VAN DRUKFOUTEN EN PRIJSWIJZIGINGEN
mits de sterke schoppelingen van de prijzen is enkel de prijs op het afreken ticket de JUISTE PRIJS
27/04/2020