Net iets anders

IETS ANDERS..... MAAR EVEN LEKKER !!

Met deze gerechten brengt De Vleeshoeve creativiteit op uw bord.

  • Lamsfilet in mosterdsaus
  • Lamskroontje in dijonaise saus
  • Eendenborst à l'orange
  • Parelhoenfilet fine-champagne
  • Hertenkalffilet in verfijnde wildsaus (winter)
  • Hertenragout (winter)
  • Stoofpotje van wild (winter)
  • Everzwijnfilet in saus (winter)
  • Caroussel van stoofpotjes( bourgondische stoofpot, visserspot, kalkoenstoofpot)
  • Caroussel van wild (winter) parelhoen,wildballetjes, hertenragout)
  • Konijn op grootmoeders wijze

Bij alle gerechten kunnen de sauzen aangepast worden: pepersaus, champignonsaus, archiducsaus, grand-veneur, druivensaus, appelsiensaus, wildsaus ........
Bij alle gerechten worden aangepaste groenten voorzien volgens seizoen.
Bij alle gerechten is er een aangepaste aardappelbereiding: kroketten, frieten, puree, gratin, gebakken patatjes, ...
Al deze gerechten kunnen warm gehouden worden in bain-marie's ( + € 2.00 per kaars ) of geserveerd worden in ovenschalen (waarborg)

TIJDENS HET WILDSEIZOEN IS AL HET WILD VERKRIJGBAAR OP BESTELLING. LEVERINGSTERMIJN: 2 DAGEN
PRIJZEN ONDER VOORBEHOUD VAN DRUKFOUTEN EN PRIJSWIJZIGINGEN

mits de sterke schoppelingen van de prijzen is enkel de prijs op het afreken ticket de JUISTE PRIJS 

27/04/2020
Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken