Menu’s
DE VLEESHOEVE STELDE VOOR U VOLGENDE MENU'S SAMEN:
MENU 1 : € 17.95 PP |
MENU 2 : € 20.99 PP | MENU 3 : € 18.65 PP |
Tomatensoep met balletjes Varkensgebraad in saus OF Kalkoen in saus Warme groenten Kroketten of gratin mini rijstpap,mini chocolademoes,mini tiramisu |
Aspergesoep
|
Tomatensoep met balletjes Warme beenham met warme saus naar keuze Warme groenten Aardappelbereiding naar keuze Bisquit of ijstaart |
MENU 4 : € 33.60 pp | MENU 5 : € 26.60 pp | MENU 6 : € 30.60 PP |
Boschampignonsoep
|
Zeevruchtencoctail Parelhoenroomsoep Ardeens gebraad Warme groenten Kroketten of gratin Bisquit of ijstaart |
Oostends vissersvlootje Boschampignonsoep Parelhoenfilet fine-champagne Warme groenten Kroketten of gratin Bisquit of ijstaart |
MENU 7 : € pp | MENU 8 : € 37.85 pp | kinder menu € 8.50 pp |
Voorgerechten buffet: Aangevuld met verse groenten, aardappelsla, pastasalade, koude sauzen en broodassortiment met boter Soep naar keuze Stoofpotje van het beste uit de wereldzeeën Aangevuld met warme groenten en aardappelbereiding naar keuze |
Taartje van gerookte zalmmousse
luxe menu € 28.50 pp zeevruchtencoctail boschampionsoep+broodje parelhoenfilet of normandische visschotel groenten en aardappelbereiding bisquit of ijstaart |
tomantensoep met balletjes vol au vent ,groenten , frietjes chocolade mousse
|
Alle menu's zijn voorzien van
- Warme groenten, aangepast aan het seizoen : bv. witloof, wortel/bloemkool/broccoli mengling, boontjes, schorseneren, spruitjes of ....
- Aangepaste aardappelbereiding: kroketten, gratin aardappelen, puree, gebakken krieltjes, ...
Menu's met keuze uit meerdere gerechten worden aangeraden bij groepen vanaf 20 personen
De prijzen zijn berekend per persoon en zonder bediening
Wij zorgen ook, indien u wenst, voor bediening, borden, bestek, wijn glazen, afwas
KAARSEN BAIN MARIE: + € 2,00 per kaars
27/04/2020