Bestel online in onze shop

Menu’s

DE VLEESHOEVE STELDE VOOR U VOLGENDE MENU'S SAMEN:

MENU 1  : 

MENU 2 : MENU 3 : 
Tomatensoep met balletjes
Varkensgebraad in saus  OF
Kalkoen in saus
Warme groenten
Kroketten of gratin
mini rijstpap,mini chocolademoes,mini tiramisu

Aspergesoep
Visserspotje ( GEEN VOORGERECHT )  OF
Filet van het varken met saus  OF Kalkoen in saus
Warme groenten
Kroketten of gratin
Bisquit of ijstaart

 

Tomatensoep met balletjes
Warme beenham met warme saus naar keuze
Warme groenten
Aardappelbereiding naar keuze
Bisquit of ijstaart
MENU 4 :  MENU 5 :  MENU 6 

Boschampignonsoep
Tongrolletjes in preiroomsaus
Eend op bourgondische wijze
Warme groenten
Kroketten of gratin
Bisquit of ijstaart

 

Zeevruchtencoctail
Parelhoenroomsoep
Ardeens gebraad
Warme groenten
Kroketten of gratin
Bisquit of ijstaart
Oostends vissersvlootje
Boschampignonsoep
Parelhoenfilet fine-champagne
Warme groenten
Kroketten of gratin
Bisquit of ijstaart
MENU 7 : €  pp MENU 8 :   kinder menu 

Voorgerechten buffet:
  tomaat garnaal
  gedroogde ham met meloen
  zalmfilet met garnituur
  opgevuld eitje
  opgevulde perzik
  hespenrolletje met asperges
  kippenfilet met ananas

Aangevuld met verse groenten, aardappelsla, pastasalade, koude sauzen en broodassortiment met boter

Soep naar keuze

Stoofpotje van het beste uit de wereldzeeën
Filet van het varken met saus
Fantasie van 't fijnste van de kalkoen

Aangevuld met warme groenten en aardappelbereiding naar keuze

Bisquit of ijstaart 

DEZE MENU WORDT AANGERADEN VANAF MINIMUM 10 PERSONEN

Taartje van gerookte zalmmousse
Lamskroontje Dijonaise 
Warme groenten
Aardappelbereiding naar keuze
Dessertenbord

 

luxe menu 

zeevruchtencoctail

boschampionsoep+broodje

parelhoenfilet of normandische visschotel

groenten en aardappelbereiding 

bisquit of ijstaart 

tomantensoep met balletjes 

vol au vent ,groenten , frietjes 

chocolade mousse 

 

 



Alle menu's zijn voorzien van

  • Warme groenten, aangepast aan het seizoen : bv. witloof, wortel/bloemkool/broccoli mengling, boontjes, schorseneren, spruitjes of ....
  • Aangepaste aardappelbereiding: kroketten, gratin aardappelen, puree, gebakken krieltjes, ...

Menu's met keuze uit meerdere gerechten worden aangeraden bij groepen vanaf 20 personen

De prijzen zijn berekend per persoon en zonder bediening

Wij zorgen ook, indien u wenst, voor bediening, borden, bestek, wijn glazen, afwas

KAARSEN BAIN MARIE: + €  2,00 per kaars

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken