OPWARMEN VAN BEREIDE GERECHTEN

      RICHTLIJNEN VOOR HET OPWARMEN

            VAN MEENEEMGERECHTEN

WARME VOORGERECHTEN :

De oven voorverwarmen op 180°c

Het gerecht er ongeveer  15 à 20 min naar gelang de grootte van het gerecht laten opwarmen op 160 °C

SOEPEN :

Opwarmen in een pot op het vuur . Niet te lang laten koken !

U kunt desgewenst nog wat room of koffiemelk toevoegen na het koken

Om een mooiere presentatie te bekomen                         

HOOFDGERECHTEN :

De gerechten met aluminiumfolie afdekken en in het midden van de oven plaatsen op 90°C

Het gerecht ongeveer 40 à 60 min laten opwarmen naar gelang het type oven

 

OPWARMEN OP BAIN MARIE

1waterkoker laten koken ( zeer belangrijk ) en in de diepe bak doen

De schaal met de gerechten erin plaatsen met de plastiek er op

Deksel erop plaatsen en 1 kaars aanmaken en onderaan plaatsen

 na 1 uur de 2 de kaars erbij plaatsen

U mag rekenen op 2 uur alvorens de gerechten lekker warm zijn

Even controleren : deksel afnemen uw hand in het midden van de  plastiek plaatsen ,als dit warm aanvoelt kan u beginnen eten

( zeker de bain marie’s niet in de tocht plaatsen )

 DEZE RICHTLIJNEN GOED VOLGEN OM EEN GESLAAGDE DINER TE HEBBEN

DE VLEESHOEVE

Back to Top