Iets anders, en even lekker

De Vleeshoeve wil ook creativiteit op uw bord, met deze luxe gerechten.

Lamsfilet in mosterd saus € 19.95 / P.P.
Lamskroontje in dijonaise saus € 19.95 / P.P.
Eendeborst à l'orange € 17.95 / P.P.
Parelhoenfilet fin-champagne € 15.95 / P.P.
Hertekalffilet in verfijnde wildsaus € 24.45 / P.P.
Hertenragout € 14.95 / P.P.
Stoofpotje van wild € 14.50 / P.P.
Everzwijnfilet in grand veneur saus € 17.90 / P.P.
Carousel van stoofpotjes( varkens wangen, wildstoofpot, hertenragout ) € 21.45 / p.p.
Fazantfilet fin-champagne € 15.95 / P.P.
Caroussel van wild € 21.95 / P.P.
Filet van hert, stoofpotje van everzwijn, eend à l'orange
Konijn op grootmoeders wijze € 10.95 / P.P.
Konijnebillen op grootmoeders wijze € 11.95 / P.P.
Piepkuiken in druivensaus € 10.95 / P.P.



Bij alle gerechten kunnen de sauzen aangepast worden.
Bv. pepersaus , champignonsaus , archiducsaus , grand-veneur , druivensaus , appelsiensaus , wildsaus ........
Bij alle gerechten worden aangepaste groenten voorzien volgens seizoen .
Bij alle gerechten is er een aangepaste aardappelbereiding kroketten , frieten , puree , gratin aard., gebakken aard.
Al deze gerechten kunnen warm gehouden worden in bain-marie's ( + € 1.80 per kaars ) of geserveerd worden in ovenschalen ( waarborg )

PRIJZEN ONDER VOORBEHOUD VAN DRUKFOUTEN EN PRIJSWIJZIGINGEN

Back to Top